UnoCardio 1000, Belgisch omega-3 visoliesupplement verkozen tot nummer 1 in de USA

UnoCardio 1000, een Belgisch omega-3 visoliesupplement verkozen tot nummer 1 in de USA

UnoCardio 1000, een Belgisch omega-3 visoliesupplement van Nutrogenics, en bestseller bij de online apotheek www.apothecaris.com, is in de USA verkozen tot het beste supplement op de markt door Labdoor, een labo dat de 51 best verkochte visoliesupplementen onderzocht op kwaliteit en zuiverheid. Labdoor plaatst UnoCardio 1000 op nummer 1 in de rangschikking. Naast hoogstaande kwaliteit en de hoogst mogelijke zuiverheid, looft het labo ook de mooie verpakking en de professionaliteit waarmee het product in de markt wordt gezet.

De man achter UnoCardio en Nutrogenics, Jo Wyckmans, startte ongeveer 15 jaar geleden met een bekend supplementenlabel. Onder andere het motto ‘Good is the enemy of the best’ maakte zijn omega’s tot een wereldwijd succes op het terrein van uiterst zuivere en hoog gedoseerde omega-3 EPA- en DHA-supplementen.

Zijn visie op gezonde levensstijl en voeding beschreef Wyckmans in zijn bestseller Gezond vanbinnen, vanbuiten mooi (2001). In 2010 verkocht Wyckmans zijn bedrijf aan een Canadese/Nederlandse groep. Vanuit zijn passie voor gezondheid en zijn nooit aflatende zoektocht om visoliesupplementen van de allerhoogste kwaliteit op de markt te brengen, begon Jo Wyckmans met Nutrogenics, gespecialiseerd in omega-3 supplementen.

UnoCardio 1000 en UnoCardio zijn omega-3 supplementen met een wetenschappelijk bewezen doeltreffende dosis EPA en DHA in de best opneembare vorm. Online verkrijgbaar op www.apothecaris.com

Bekijk hier het volledige gamma:

Unocardio 1000+ Vit D3 60 capsules

Unocardio 30 capsules

Unocardio Softgels 60 capsules

Unocardio Complex 100 ml 

Opmerkingen 0